Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Smykkelåse

Smukke smykkelåse til dine DIY smykker

Her finder du vores store udvalg af smykkelåse med magneter til smykkefremstilling. Se de mange muligheder og lad dig inspirere. Find din indre smykkemager frem, og lav de skønneste smykker, både til dig selv og til andre, du holder af. Når du laver dine egne smykker, kan du finde både perler og billig låse til dine smykker. En billig lås kan være super god, det vigtigste er at vælge den helt rette til dit smykke.

Smykkelåse

Der er 274 varer.

Viser 1-24 af 274 element(er)

Aktive filtre

Alle smykker skal bruge en lås

Alle smykker skal bruge en smykkelås for at kunne anvendes. Derfor er det vigtigt, at du husker at købe smykke låse. Lav dine egne smykker ved brug af smukke perler, og afslut dem med den smykkelås, du synes passer bedst til dit design. Der findes forskellige slags, alt efter hvad for et smykke du laver. Når du vælger låse til armbånd, er det vigtigt at vælge en lås, der er nem at åbne, men stadig holder sig lukket, når du har armbåndet på. Du kan få billige låse til alle slags smykker.

Vælg den rette lås til dit smykke

Smykkelåse er en stor kategori. Der findes mange forskellige udgaver såsom magnetlåskarabinlåseclick låsebidsellåsekrog- og s-låse, og mange flere.

Lav smykker, og sæt en lås på der passer til dem, både visuelt og funktionelt. En nødvendig del af smykkefremstilling er at påsætte en lås. Det er afgørende for, at smykket ikke falder af ved brug. Du kan vælge mellem forskellige typer af låse, uanset om du leder efter lås til halskæde eller et armbånd. Vi har hos Janehof.dk et bredt udvalg af alle låse og i meget forskellige materialer. Nogle låse skal smykket limes på låsen, andre skal du lukke med wire eller med knuder. Du kan vælge en smykke lås, som giver dit smykke ekstra præg, eller du kan vælge en neutral lås, som ikke tager synet fra dit smykke. Den mest almindelige lås er en karabin lås, og den fås også i forskellige udgaver, størrelser og materiale.

Har du en ide til et smykke men mangler inspiration til, hvordan det kan kombineres med en smykkelås, må du gerne kontakte os. 

Product added to compare.