Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Perler med bogstaver - Bogstavperler

Find hele alfabetet som bogstavperler

Med disse skønne og sjove bogstav perler kan du og dine børn hygge jer med de kreative sysler i timevis. Der er et hav af muligheder med perle bogstaver.

  • - Børn elsker at lege med alfabetet og at kunne lave en masse forskelligt med perler, bogstaver og farver til smykkefremstilling.
  • - Med bogstaverne kan man lave seje armbånd med navne og venskabsarmbånd.
  • - Med bogstaver i smykkefremstillingen kan man inkorporere læring af alfabetet at stave ord og navne i et kreativt og hyggeligt miljø.
  • - Bogstavperlerne er gode til alt fra navnearmbånd, kærlige hilsner på smykker og unikke gaver. Du kan også bruge dem til at lave smarte nøgleringe, som gør det nemt at kende forskel på de forskellige nøgler.

Perler med bogstaver - Bogstavperler

Der er 111 varer.

Viser 1-24 af 111 element(er)

Aktive filtre

Perler med bogstaver er en genial tilføjelse til din perlesamling

Perler med bogstaver er geniale perler til smykker, da du kan give dem et unikt udtryk og budskab. Du kan kombinere de fine perle bogstaver med alverdens andre perler, hvad end det er glasperlersmykkeperler eller andre perler. Du kan bruge perlerne til at stave navne, skrive søde ord og budskaber med bogstaver i perler. Med disse perler kan du gøre en sød gave endnu mere personlig. Du kan lave smukke armbånd med initialer, navne og søde ord med bogstav perler.

Her på siden kan du finde forskellige størrelser bogstavperler, designs og materialer til billige penge. Udnyt de mange sjove muligheder, du får i at lave smykker med bogstavperler.

Bogstav perler er hotte for tiden og er altid meget anvendelige. De kan bruges til at lave suttesnore, barnevognskæder, armbånd med navn og tlf nr til dit barn, men perlerne kan også bruges til navnemærker til dit kæledyr. Der ligger forskellige ideer under inspiration med, hvad du kan lave med bogstav perlerne.

Der findes ikke den dreng eller pige, der ikke ville blive glad for et armbånd med navn i. De fleste børn er også super glade for at lave et armbånd til mor, far, bedste eller sin bedste ven med navn. Man kan også lave en nøglering med navn, en oplukker med navn osv.

Det mest hotte for tiden er suttesnore med navn. Har du brug for ideer? Check vores inspirationsside, der er massere af dem. 

Product added to compare.