Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Filtrer efter

Farver

Farver

Status

Status

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 13,00 kr.

Faldskærmsline & Paracord

Faldskærmsline /Paracord til armbånd

Faldskærmsline, der på engelsk går under navnet paracord, er en utrolig slidstærk snor, der bruges i mange sammenhænge. En faldskærmssnor er dog særlig oplagt at bruge til at knytte armbånd, og du kan derfor med dette materiale lave dit helt eget faldskærmsline armbånd. Det er faktisk så stærkt, at det også bruges som hundeline eller halsbånd. Det er ideelt til smykkefremstilling, hvis du skal bruge et stærkt armbånd.  

Faldskærmsline er faktisk den perfekte knyttesnor. Knytter du den med midtersnore, får du et armbånd, der holder i mange år, også selvom det ikke tages af.

Faldskærmsline & Paracord

Der er 72 varer.

Viser 1-24 af 72 element(er)

Aktive filtre

Paracord kan bruges til knyttet armbånd og mere

Faldskærmline er, foruden at være et perfekt materiale til at lave smykker, og særdeles brugbar som hundeline. Ydermere kan det også bruges som nødværktøj, hvis du befinder dig i naturen. Alt dette skyldes at et paracord armbånd er utroligt solidt, og derfor ikke så nemt går i stykker.

Køb materialet, og lav selv faldskærmsline armbånd

Faldskærmslinerne kan kombineres i det uendelige i farver og i forskellige knytninger. Man kan lave hotte rustikke armbånd til mænd, eller man kan gøre armbåndene meget feminine med perler og charms. Med et køb af en faldskærmsline har du mulighed for at lave dit helt eget armbånd af faldskærmsline. Du kan også lave det og give det som gave til en, du holder af. Her er et bredt udvalg af paracord snor i forskellige farver og med forskellige mønstre, som du kan købe og bruge, præcis som du ønsker det. Med et sådan køb kan du finde din kreative side frem, og nemt og billigt skabe et armbånd af faldskærmsline, som kan glæde dig eller en anden person i lang tid fremover. Du kan se alle vores knytteforslag under indspiration. Her kan du finde forskellige knytninger, lukninger og meget mere.

Vores forslag: prøv at lave et armbånd til en du holder af, dig selv eller et halsbånd til dit kæledyr.

Product added to compare.