Halvædelsten & Smykkesten

Smukke smykkesten og halvædelsten

Hvis du laver smykker, så er halvædelsten svære at komme udenom. Halvædelsten til smykkefremstilling dækker over alle former for sten, der kan bruges i denne sammenhæng – altså alle sten foruden de ægte ædelstene; diamant, rubin, smaragd og safir.

Vi fører et stort udvalg af de smukkeste halvædelsten perler, så du kan lave de skønneste smykker til både herrer og damer. Lad dig inspirere af de mange forskellige farver og størrelser og sammensæt lige et, der passer til dine ideer.

Halvædelsten & Smykkesten

Der er 152 varer.

Viser 1-24 af 152 element(er)

Aktive filtre

Find den perfekte sten til dit armbånd

Se de mange muligheder med vores smukke halvædelstene og smykkesten. Du kan finde præcis den type, du står og mangler, og der er ikke noget der er smukkere end halvædelsten til både dine armbånd, halskæder eller øreringe. Om det skal være et armbånd kun med sten eller med mix af et par andre perler er op til dig.

Halvædelsten er jo som skabt til at lave flotte smykker med. Der findes et hav af sten og perler i denne kategori, både til feminine eller rå looks - det bestemmer du helt selv.

Hvis du gerne vil have et helt personligt look, kan du også kombinere smykkesten og halvædelsten med perler - så er du sikker på, at dit armbånd er helt dit eget.

Hvad er forskellen på ædelstene og halvædelstene?

Når det kommer til ædelsten farver og ædelsten priser, så er der meget klare linjer. Ædelsten er en hel del dyrere, end det vi kender som halvædelsten, og dermed også mere sjældne. De findes i et væld af farver, men falder alle ind under de fire kategorier; diamant, rubin, safir og smaragd.

Når det kommer til smykker med halvædelsten, så er prisen en helt anden, og de er også langt mere tilgængelige, hvilket gør dem oplagte til diy smykker.

Hvad er halvædelsten?

Det er en fællesbetegnelse for alle de smykkesten, der ikke falder ind under betegnelsen ædelsten, blandt andet er perler, turkis og opal meget populære til halvædelsten smykker. Her på siden fører vi et stort udvalg af både store og små halvædelsten til smykker i alle regnbuens farver, så du kan lave armbånd, halskæder eller øreringe, der passer lige til dine ønsker eller præferencer.

Under fanen ’Inspiration’ finder du gode ideer til, hvad du kan lave med de forskellige halvædelsten, du finder i vores sortiment, men du kan også bruge din egen fantasi eller lade dig inspirere af tidens trends, når det kommer til smykker. Især knyttede armbånd med halvædelstensperler er rigtig populære i øjeblikket, og du finder både perlerne, og hvad du ellers skal bruge til at lave dem her hos os.

Smykkesten

Med vores store udvalg af smukke smykkesten kan du lave fantastiske og personlige smykker. Bland eventuelt stenene med halvædelsten, perler og ædelsten for at skabe dit helt eget look og give dine smykker et endnu mere unikt præg.

Du finder både blå smykkesten, der passer smukt sammen med for eksempel blå jade og lavaperler og aquamarine sten, der passer smukt sammen med en lang række af vores andre perler.

Smykkesten giver dine smykker tyngde og skaber en stil, der er både eksklusive og moderne på en dag. For eksempel kan du bruge en grøn smykkesten i et opal smykke for at understrege de naturlige nuancer i opalen.

Rigtig mange af de smykkesten, vi har, fungerer rigtig godt både alene og sammen på kryds og tværs. Mangler du inspiration, så kan du finde alle vores diy-ideer under ’Inspiration’ fanen på siden. Brug alle dine yndlingsfarver, find smykkesten, der har en speciel betydning for dig eller dem, du holder af, og skab fine armbånd eller halskæder til alle anledninger.

Vi har altid et stort og varieret sortiment til dine smykker, og derfor kan du altid finde det, du leder efter, her på siden.

Product added to compare.