Rocaiperler / Seed Beads

Rocaiperler og Seed Beads til DIY smykker

De små glasperler eller seed beads, som de hedder, når du søger på diy armbånd på YouTube, er mere populære end nogensinde før. Tidens største trend er helt sikkert de smukke, hæklede armbånd med små perler, der ligger fint om sommerbrune håndled og kan laves i alle regnbuens farver. Hvis ikke du har mod på at hækle med perler, kan du også finde inspiration til rocai perler armbånd i andre versioner her på siden.

Her kan du finde vores udvalg af rocaiperler og sead beads til dine DIY smykker. Find spændende kombinationer og sammensæt de forskellige perler som du lyster - lad kreativiteten flyde!

Rocaiperler / Seed Beads

Der er 25 varer.

Viser 1-24 af 25 element(er)

Aktive filtre

Uendelige muligheder med rocaiperler

De små perler egner sig fantastisk til dig, der gerne selv vil komme igang med smykkefremstilling, for de har rigtig mange spændende anvendelsesmuligheder. Du kan lave alt fra halskæder og armbånd, til de skønneste broderede detaljer på dine bluser eller tasker. De små, fine perler giver farve, liv og spil til selv de mest neutrale farver, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Mangler du inspiration til, hvad du kan lave med rocaiperler, så finder du mange gode ideer i vores inspirationsmappe. For at pynte dine øreringe ekstra meget, kan du bruge vores lange glasrør perler. Disse er specielt gode til øreringe, da de vil få dine hjemmelavede til at stå frem.

Seed beads og ropcai perler, også kaldet grønlænderperler, er som sagt super hotte for tiden. Man kan lave et enkelt armbånd i en farve eller mikse farverne som man lyster. Man kan også lave flere armbånd og have dem på samtidig. Sead Beads fungerer forresten super godt med wiresnor.

Brug den rigtige lås til dit armbånd

Når du bruger seed beads bruger man som regel en skrue lås eller en lille karabin hage lås til lukning. Du kan sætte dine seed beads på en elastik snor eller bruge en smykkewire, for at give dit smykke et cool look.

Product added to compare.